LeoVegas – En bra bookmaker online 2018

LeoVegas Sport som är en relativt ny och bra bookmaker online 2018. De har utvecklat en mycket bra sportbonus med låga omsättningskrav samt att du också kan erhålla ett gratisspel! Detta gör att LeoVegas Sport i kombination med deras breda livestreaming av sport, blir ett av de bästa valen på spelmarknaden! Till LeoVegas

LeoVegas – En bra bookmaker online 2018

Välj en bra bookmaker online 2018

När du vill ha en bra oddsbonus så kommer det nödvändigtvis inte bara vara storleken på denna som är viktig. Naturligtvis vore det toppen om du kunde få den största tänkbara oddsbonusen till en omsättningskrav som nästan inte existerar. Hur som helst är detta inte möjligt, men det är som sagt omsättningskravet som är det allra viktigaste. Du vill ju vara den som har chansen att vinna något vid spel med din oddsbonus. Här kommer det finnas de som ger oddsbonus i form av omsättningsfria gratisspel eller riskfria spel med omsättningskrav på enbart en gång.

Få 100% upp till 1000 kronor i oddsbonus hos LeoVegas Sport

Du som vill kika närmare på Leo Vegas sportsbook, kommer vara den som ska ta tillfället i akt och utnyttja deras erbjudande gällande sportbonus. Här registrerar du ett spelkonto i datorn eller mobilen och kan, på din första insättning, få 100% i oddsbonus upp till 1000 kronor. Här använder du vår automatiska bonuslänk som gör det enkelt och snabbt för dig! För norska spelare kan du läsa om din bonus här istället.

Hos Leo Vegas Sport kommer du även att få ett mycket förmånligt omsättningskrav. Här ligger detta på bara 5 gånger till ett odds av lägst 1,5 gånger per spel. Omsättningskravet gäller enbart den bonussumma som du tilldelats, och inkluderar inte summan av din första insättning.

Få ditt gratisspel på 200 kronor hos LeoVegas Sport

Nu räcker det ju inte med att du får en oddsbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Leo Vegas, som förvisso är en bra bookmaker online 2018. De kommer även på sportsidan, precis som den tidigare satsningen på online casino, att satsa på mobila spelare.

Du som lägger ditt första spel i mobilen, kommer därför att kunna erhålla ett gratisspel på 200 kronor hos Leo Vegas Sport. Här kommer detta gratisspel inte att vara förknippat med några omsättningskrav, utan eventuell vinst från detta spel blir riktiga pengar direkt på ditt spelkonto.

Leo Vegas livestreaming

När du väljer LeoVegas som en bookmaker online 2018, kommer du vara den som väljer ett spelbolag som erbjuder livestreaming. Här kommer du då att erhålla en mycket större portion av spänning och underhållning rörande dina oddsspel. Detta i form av att du kan se de matcher du spelar på live, direkt i din mobil eller surfplatta var du än befinner dig. För att göra detta loggar du bara in via webbläsaren till ditt spelkonto. Sedan sköts allt av modern responsiv design.

Till LeoVegas