Guts oddsbonus på 100% upp till 500 kr

Nu är det nya tag hos Guts, ett av de mest lockande spelbolagen för sportsbetting på det senaste året! Ja, är du spelare på sportsbetting kommer du säkert ihåg när du gick och väntade på att detta spelbolag skulle öppna sina portar. Hur gick det sedan? Blev Guts sportsbetting verkligen som du hade förväntat dig? Jo, många tycker detta spelbolag är mycket intressant. Detta beror naturligtvis på alla de nya grepp de introducerat. Med Guts oddsbonus som är helt ny för 2018 får alla nya spelare 100% bonus upp till 500 kr! Till Guts

Guts oddsbonus på 100% upp till 500 kr

Hos Guts finner du en rad nya sätt att spela. Här behöver du ingen mobil app utan allt fungerar med responsiv design. Guts nya sportbonus gäller såväl i mobiler som i datorer. Naturligtvis kommer Guts också alltid att ge dig skattefria vinster som svensk spelare. Här har du ett spelbolag som verkligen ser till att du har roligt som spelare på betting online.

Det här får du med Guts oddsbonus

Nu kommer Guts inte bara att vara en plats för sportsbetting, utan här finner du även ett mycket bra casino för alla som vill ha det bästa av spel på nätet. Hur som helst gäller det här sportsbetting. Din nya oddsbonus får du genom att registrera dig med bonuskoden ”BETTA”. Här gäller det att sätta in minst 100 kronor för att kvalificera sig för den nya oddsbonusen. Sedan kan du få bonus med 100% upp till 500 kronor, vilket gör att du som sätter in 500 spänn får hela 1000 kronor att spela för!

Bra omsättningskrav får du naturligtvis också. Här ligger dessa på 6 gånger. Detta gäller både din tilldelade bonus samt din första insättning. När du spelar för att klara kraven måste du också lägga dina spel till ett lägsta odds av 2,0 gånger i vinst. Hur som helst verkar kraven rimliga, vilket betyder att du har en bra chans att vinna något av denna sportbonus.

Så spelar du betting online hos Guts

När du väljer Guts kommer du att finna något som heter Bet Booster. Detta är en plats där du alltid finner utvalda kombinationer av spel där du garanteras spelmarknadens högsta odds. Detta kan verkligen vara något för dig som vill vinna lite mera. När du spelar räknas du antingen till Balls eller Brains. Detta ger dig poäng på alla dina spel, som du sedan kan byta till dig free bets och andra bonusar för i ”The Locker Room”. Ja, det händer onekligen mycket hos Guts. För dig börjar det dock med att bli spelare, och kamma hem den nya och bra oddsbonusen som erbjuds. Detta är något du inte får missa!

Till Guts

Sveriges största och bästa oddsbonusar 2018

Det är alltid mycket snack om sportbonusar och oddsbonusar samt välkomstbonusar och bettingbonusar. Ja, som du ser så har ett kärt barn många namn. Hur som helst är detta helt rätt och sant, tycker vi. Det är helt enkelt bara så att det inte behöver delas upp så mycket. Utan det är bättre att ta allt på en gång. Denna artikel ger dig det kompletta svaret på Sveriges största och bästa oddsbonusar 2018 i ett litet färgglatt paket utan snören.

Sveriges största och bästa oddsbonusar 2018

Maxa dina oddsspel med Betsafe oddsbonus 2018

Du kan helt klart ställa Betsafe först i kön för den största och bästa oddsbonusen 2018. Här kommer du att få en riklig belöning för att bli spelare på betting online av detta spelbolag med skattefria vinster. Du registrerar helt enkelt snabbt och enkelt ett spelkonto, gör din första insättning och kan kamma hem en sportbonus på mastiga 100%. Detta kan du få upp till ett belopp på 2000 kronor. Du kan helt enkelt dubbla din insättning så att du har 4000 kronor att spela med och detta bara kostar dig 2000 kronor.

Naturligtvis är den också en av de bästa du kan välja med hjälp av de förmånliga omsättningskraven. Här handlar det om ett krav på att omsätta ditt bonusbelopp samt insättning enbart 4 gånger till ett odds av 1,8 eller högre. Till Betsafe

ComeOn betting ger dig den absolut högsta oddsbonusen 2018

Du som ser till att roffa åt dig så mycket som möjligt att spela för rörande din första insättning hos en bra bookmaker. Då väljer du utan att tveka ComeOn. Här har det skapats två olika oddsbonusar 2018 du kan välja mellan. Den ena kan ge dig fördelen av 400% i oddsbonus när du bara sätter in en 100-lapp. Detta är en av de bästa oddsbonusarna du kan välja på spelmarknaden. Den andra är den stora kalasbonusen.

Här ges du chansen till 100% upp till hela 3000 kronor i sportbonus. Du som sätter in 3000 kronor har alltså 600 kronor att spela för. När du ser till omsättningskraven så är dessa på den bonus som ger dig 400% din insats plus bonus gånger 8 till ett odds av lägst 2,0. Den stora bonusen har omsättningskravet 6 gånger till ett odds av lägst 2,0. Till ComeOn

Mobilebet – Välj bland två stora och bra oddsbonusar 2018

Ska din oddsbonus vara stor och bra på det procentuella planet eller på det finansiella? Ja, hos Mobilebet blir detta ditt enda val. Allt annat kan du lita på fungerar precis som det ska. Du kan välja mellan en oddsbonus på 300% upp till 600 kronor som totalt kan ge dig 800 kronor att spela för. Eller så väljer du 100% upp till 2500 kronor vilket i sin tur kan ge dig 5000 kronor i spelkassan.

Hur du än gör blir valet perfekt. Omsättningskravet för din oddsbonus på 300% är 6 gånger till ett lägsta odds av 1,8. Och din sportbonus på 100% ger dig ett omsättningskrav på 7 gånger till ett lägsta odds av 2,0. Till Mobilebet

Bra oddsbonusar du inte får missa

I vår blogg talar vi mycket om bra oddsbonusar och att du alltid ska ta vara på dessa. Detta då de alltid kommer att ge dig mera att spela för och större chanser att vinna. När du är spelare på betting online har du säkert redan förstått att allt du kan få gratis innebär en extra chans!

Bra oddsbonusar du inte får missa

Tips på några bra oddsbonusar

Jo, visst finns det alla de som vill vinna direkt och i det fallet kan de omsättningskrav som ställs på olika sportbonusar vara i vägen. På så sätt kommer det alltid finnas de spelare som väljer bort sin chans till en bra oddsbonusar. Numera är det dock så att många spelbolag med oddsbonusar väljer att ge mycket förmånliga villkor och regler gällande deras bonusar. I det fallet kanske du som skulle ha valt bort din oddsbonus istället vara den som läser dessa innan du gör ditt slutliga val.

Du ska inte välja bort din oddsbonus utan att läsa villkor och regler gällande omsättningskraven på denna. Detta kan leda till att du inte ser skillnaden mellan omsättningsfria sportbonusar och de som har mycket låga omsättningskrav. I det fallet finns det tre stora val där du verkligen ska ta vara på den oddsbonus som erbjuds.

Spelbolag som saknar omsättningskrav på sin bonus

 • Redbet: Med bonuskoden ”SPORT5” kommer du hos Redbet idag att kunna erhålla 500 kronor i ett riskfritt spel. Detta riskfria spel kommer helt utan omsättningskrav! Du kommer då att få ett spel om du satsar 500 kr i ditt första spel. Detta innebär att du får en andra chans att motverka en eventuell förlust. Helt enkelt en bra oddsbonus du inte får missa! Till Redbet
 • Nordicbet: Hos Nordicbet får du en sportbonus bestående av 100% upp till 1000 kronor i kontantbonus. Denna bonus kommer att ha ett omsättningskrav. Dock kommer du som har minst 250 kronor på ditt spelkonto, att kunna få ett riskfritt spel till ett värde av samma belopp. Eventuella vinster från detta riskfria spel saknar omsättningskrav. Detta gör Nordicbet till en vinnare bland oddsbonusar! Till Nordicbet

Spelbolag med mycket låga omsättningskrav

När du inte finner ett spelbolag som saknar omsättningskrav så finns det en annan bookmaker som ger dig fantastiskt bra omsättningskrav.

 • Detta är då Betsson som erbjuder en sportbonus i form av ett riskfritt spel upp till 1000 kronor. Vid eventuell vinst på detta spel, kommer du enbart att krävas på att omsätta vinsten i spel minst en gång till ett odds av låga 1,5 gånger.
  Till Betsson
 • När du sedan ser till LeoVegas och den sportbonus på 100% upp till 1000 kronor och det riskfria spel du kan få, kommer även detta att te sig mycket fördelaktigt. Här kommer omsättningskravet på kontantbonusen att vara 5 gånger. Kravet på din vinst från ditt riskfria spel enbart är 3 gånger. Till Nordicbet

Bethard med en av Sveriges bästa oddsbonusar

När det gäller Bethard så är detta platsen som utmärker sig som hård och tuff. Det är här de hårda spelarna som verkligen vet vad de gör samlas. Är det verkligen så? Nej, inte enbart. Naturligtvis kan du som just börjat spela betting online ta dig till Bethard. Här är alla spelare välkomna och fina sportbonusar samt spel finns att finna. Till Bethard

Bethard med en av Sveriges bästa oddsbonusar

Naturligtvis kommer alla svenska spelare hos detta spelbolag alltid ha skattefria vinster, samt att de får en mycket bra och konkurrenskraftig sportbonus. Helt enkelt så är denna sportbonus i klass med de bästa du kan finna på den svenska spelmarknaden. När du vill ha ett bra och pålitligt spelbolag för betting online, kommer Bethard att vara ett mycket bra val. Kolla in vad du får och vad som finns nedan.

Bethard ger dig 125% i oddsbonus upp till 1250 kronor

Det flesta spelbolag på marknaden kommer att vara de som har samma procentuella oddsbonus. Många gånger kommer beloppet även att stanna vid 1000 kronor. Detta är något som Bethard har ändrat på. Hos detta spelbolag kommer alla nya spelare att erbjudas 125% i sportbonus upp till 1250 kronor.

Detta betyder att du som vill har hela denna oddsbonus kommer att göra en instättning av 1000 kronor. Vips kommer du då att få 2250 kronor att spela för. Är du den som vill vara lite mera försiktig, kommer du att genom en insättning på bara 100 kronor kunna kvalificera dig for 125% i sportbonus. Helt enkelt är Bethard ett spelbolag som faller alla typer av spelare i smaken.

När du vill ha ett spelbolag som ger dig möjligheten att klara av att omvandla din oddsbonus till riktiga pengar, kommer även här Bethard att vara med i leken. I det fallet så handlar detta om de omsättningskrav som finns förknippade med ditt bonusbelopp.

Hos Bethard ligger detta krav på 14 gånger och gäller bara din bonussumma. För att dina spel ska räknas till omsättningskravet så måste de spelas till ett odds av minst 2,0. Helt enkelt ser det faktiskt ut som alla spelare kan ha en chans att lysta lite pengar gratis från detta härliga och tuffa spelbolag. Det finns även en bra Bethard bonus i Norge.

Ett spelbolag som ger dig mera

Hos Bethard kommer du som gillar sport och att spela på olika sporter att få det lite bättre. Här kommer du nämligen att finna den populära livestreamingen. Naturligtvis kanske detta inte kommer att vara det största utbudet du någonsin sett, men att det finns kommer att vara det stora pluset. När du sedan ser till betting på fasta odds och livebetting kommer du snabbt se hur smidigt allt fungerar och att du alltid får bra odds på dina spel.

Något som också kommer att vara mycket bra hos dom, är att det alltid finns valmöjligheter för insättningar och uttag. Du som får ett tillfälligt problem, kommer också alltid att få en bra hjälp av trevlig och kunnig supportpersonal. Helt enkelt är det så att Bethard är ett komplett spelbolag inom betting online, som kommit för att stanna. Det kan vara så att du som ännu inte provat denna bookmaker på nätet har gått miste om något.

Till Bethard

Spelbolag med Malta licens och skattefria vinster

Känner du till att spelbolag som har fått sin licens av spelmyndigheten på Malta ger rätt till skattefria vinster? Det betyder att du får behålla upp till en tredjedel mer av hela vinstsumman. Detta innebär alltså 30 procent som annars skulle hamnat i någon annans skattkista. Det betyder att om du till exempel vinner 10 000 kr så är du drygt 3000 kronor rikare än du skulle ha varit annars. Leta alltid efter symbolen för MGA, det står för Malta Gaming Authority och det är Maltas spelmyndighet. Spelbolag med Malta licens brukar vanligtvis deras symbol längst ner på förstasidan, ser du den så betyder det att dina vinster är skattefria.

Spelbolag med Malta licens och skattefria vinster

Spelbolag med Malta licens

Kan lika gärna tipsa om några bra spelbolag som ger dig dessa skattemässiga fördelar när vi ändå är igång. Om du spelar hos någon av de här nätcasinona kommer de att låta dig behålla vinstskatten på 30 procent.

 • Betsson – Här har vi ett spelbolag med mångårig erfarenhet av branschen. Hos dem finner du de klassiska bordsspelen och slotsen som du finner hos alla nätcasinon med självrespekt. Men framförallt är det ett spelbolag för dig som är intresserad av att betta på sport med en bra sportbonus. Här kan du betta på alla möjliga sporter och dessutom se mängder av live-streamade matcher varje dag. Med Betssons stora utbud blir ingen besviken. Till Betsson
 • Mr Green – En stilmedveten casinosajt för den som uppskattar livets goda. Här finns ett brett utbud av casinospel, slots och live-casino som låter dig interagera med en croupier via live-streamad video. Hundratals spel att låta sig underhållas av, allt presenterat i en prisbelönt plattform. Till Mr Green
 • Unibet – Ännu en gigant med fokus på sport. Här finns högkvalitativa live-streamade matcher att njuta av under dygnets alla timmar och mängder av fördelaktiga odds för dig som tycker om att förhöja spänningen (och vinna). Självklart bjuder de också på en helgjuten casino-upplevelse för den som hellre njuter av det. Till Unibet
 • LeoVegas – Det här är en aktör med fokus på mobila casinoupplevelser. Ett test av deras mobila plattform kommer att få dig fast. Här ligger fokuset på en strömlinjeformad plattform som gör det enkelt och roligt att spela. Spela på språng, spela på kafferasten eller spela i reklampausen. Passar dessutom optimalt i din mobil. Testa dem för ett nöje du kommer åt var som helst. Du kommer inte att ångra dig. Till LeoVegas
 • ComeOn – Det perfekta nätcasinot för nybörjaren. Förkovra dig i deras utförliga databas som förklarar grunderna och finesserna i alla de spel som du kanske tidigare bara hört talas om. Om informationen inte finns där så är det bara att kontakta kundtjänsten som finns tillgänglig för snabba svar om högt och lågt sju dagar i veckan. Till ComeOn

Betala inte mer än du måste

Att inte betala mer än du måste kan tyckas självklart, men är det långt ifrån för alla som är spelbolag med Malta licens. Testa något av ovanstående casinon och vandra hem (om du inte redan är hemma förstås, det är ju nätcasinon vi pratar om) med mer vinstpengar på fickan. Förgyll dina vinster ytterligare genom att vinna fler vinster som inte gör deklarationen mer komplicerad än vad den behöver vara.

Ny Interwetten oddsbonus för svenska spelare

Du som tycker om att spela på sport har en ny spelsajt att prova på. Interwetten oddsbonus är nämligen en helt ny oddsbonus för svenska spelare! Detta generösa bonuserbjudande ger dig en 100% insättningsbonus som kan ge dig upp till 1 000 kronor att satsa på dina favoritsporter. Här nedan kan du läsa allt du behöver veta om bonusen och Interwetten. Till Interwetten

Ny Interwetten oddsbonus för svenska spelare

Om Interwetten oddsbonus där du kan välja att spela på över 30 sporter

Interwetten är en spelsajt som erbjuder casino och odds inom alla populära sporter. Du kan nämligen placera insatser på fler än 30 olika sporter när du väljer att spela på Interwetten, med bra odds på alla sporter. Självklart kan du spela på de mest populära sporterna som fotboll och ishockey men du kan även spela på eSports, olika motorsporter samt utkomsten i politiska val.

När det gäller betalningssätt så finns det en hel del alternativ tillgängliga för dig på Interwetten. Det allra smidigaste och säkra alternativet är att använda dig av Visa eller Mastercard då Interwetten är verifierade av dem. Men även om du inte har en möjlighet att göra insättningar med kreditkort så behöver du inte oroa dig. Du kan nämligen använda dig av banköverföring, skrill, neteller, trustly och många andra metoder när det gäller betalningar.

Trots att Interwetten är relativt nya på den Svenska marknaden så har de funnits i Europa under en längre tid. Faktum är att de firar 20 år online under 2017! Så om du är ute efter en ny spelsajt med mycket att erbjuda och som vet vad de sysslar med så bör du helt klart ta del av den generösa Interwetten oddsbonus som de erbjuder. Ta chansen och kolla in det breda utbudet av sporter de har att erbjuda eller läs mer om Interwetten bonus och deras villkor.

Spela i mobilen hos Interwetten

Visste du om att du kan spela direkt i mobilen när du är medlem hos Interwetten? De erbjuder nämligen en app som finns tillgänglig oavsett om du använder Android, iOS eller Windows Phone. Du kan ladda ned appen direkt på deras webbsida antingen genom att klicka på länken för ditt operativsystem eller genom att skanna in QR koden som finns på samma sida.

I appen kan du ta del av alla de sporter som finns tillgängliga på webbsidan. Du kan även placera livebets direkt i mobilen. Du kan med andra ord göra det mesta som du kan göra på webbsidan direkt i mobilen för att kunna spela vart du än befinner dig!

Interwetten erbjuder såklart också casino

Utöver att erbjuda bra odds på fler än 30 sporter så erbjuder Interwetten även ett onlinecasino med ett stort spelutbud. Här kan du bland annat hitta spelautomater från toppleverantörer som NetEnt, Yggdrasil och Microgaming. Casinot erbjuder även en hel del olika bordsspel så som roulette och blackjack men även fler än 30 kortspel för dig att njuta av.

Du som föredrar att spela live casino behöver dock inte oroa dig, Interwetten erbjuder även detta. Där kan du spela live roulette, live blackjack, live casino hold’em och mycket mer. Interwetten är alltså en spelsajt som kan möta de allra flesta av dina behov när det gäller betting.

Till Interwetten

Mr Green oddsbonus till nya spelare

Mr Green oddsbonus är en av de bästa spelbolagen just nu med 100% vinstboost upp till 5000 kr! Mr Green har flera olika sporter att dela med sig av. Oavsett vad ens favoritlag och favoritsport är så finns Mr Green där för att hjälpa till att heja på! För att göra allting lite roligare erbjuder de nu en exklusiv oddsbonus som man bara inte får missa. En typ av boostad vinst som gör hela satsningsprocessen mycket roligare. Vem vill inte vinna så mycket som möjligt? Tack och lov är Mr Green räddare in nöden genom att erbjuda chansen till en 100% boostad vinst upptill 5000 kr. Till Mr Green

Mr Green oddsbonus till nya spelare

Vinn med Mr Green oddsbonus

Detta är ett fantastiskt tillfälle att ta spelandet till nästa nivå och göra det ännu roligare. Om det skulle sluta med att man tar hem storvinsten har man säkerligen ett flertal drömmar som går i uppfyllelse. Varför inte lägga några av pengarna på en ny lyxvilla, den senaste bilmodellen eller helt enkelt en enorm båt som verkligen talar om för de runtomkring att man har det bra. Läs mer om Mr Green oddsbonus som kan se till så att alla dina drömmar går i uppfyllelse!

Mr Green erbjuder både sport och casino

Att satsa på sport är fortfarande lika roligt som det alltid har varit. Varje år kommer fler och fler spelare för att ta del av denne intressanta sysselsättning. Att satsa pengar på sitt favoritlag och sedan spänt och hoppfullt titta på medan de gör mål efter mål är en fantastisk känsla som man inte får någon annanstans. Vare sig man är intresserad av gamla hederliga casinospel eller känner för att satsa på sin favoritsport är Mr Green ett ypperligt val. Inte får man glömma att de tidigare har blivit utsedda till nätets bästa casino, och inte är detta för intet. Med så mycket som de har att erbjuda är det nästintill en chock att inte alla redan spelar på denne sida.

Till Mr Green

Spelbolag med oddsbonus utan insättning

Idag är det många som drar sig för att sätta in pengar att spela med på nätet. Här kan de då få ett erbjudande om att sätta in 500 kronor och få 500 extra kronor att spela för. I och med att detta inte alls är riktiga pengar utan alltid är förknippade med omsättningskrav, så skrämmer det bort många nya spelare. Det bästa hade ju varit att kunna få en oddsbonus utan insättning. Som tur är så finns det faktiskt några spelbolag som erbjuder just det här!

Spelbolag med oddsbonus utan insättning

Oddsbonus utan insättning

Som sagt det verkar det som flera spelbolagen kommit till insikt med detta och erbjuder ett alternativ. Nu kan du prova att spela hos både Bet RedKings och Mobilebet helt utan krav på insättning från din sida. Här får du då chansen att se och uppleva det roliga innan du satsar dina egna pengar.

Bet RedKings ger dig 50 kronor gratis

Om du vill ha gratispengar, freebets eller free spins utan att göra någon insättning. Ja, då väljer du Bet RedKings. Här ger de just nu alla som reggar ett spelkonto för sportsbetting 50 spänn helt gratis. Du behöver alltså bara spela och det är inte förknippat med några kostnader. Omsättningskrav finns det naturligtvis, men du har fått allt gratis. Kraven är att omsätta din bonus i spel minst 10 gånger innan ett uttag kan ske. Vill du sedan ha mera bonus kan du alltid göra en insättning och få upp till 1000 kronor i skön oddsbonus hos fina Bet RedKings. Till Bet RedKings

Mobilebet ger dig 100 spänn helt gratis

När du vill prova mera sportsbetting eller casino, kommer Mobilebet alltid att vara nära till hands. Här kan du just nu utan krav på insättning få 100 kronor att spela för. Detta är för alla som registrerar ett nytt spelkonto och inte tidigare varit spelare hos Mobilebet. Omsättningskraven här är 40 gånger och måste spelas till odds på lägst 2.0 gånger. Hur som helst är det återigen gratis, och det finns inte en chans till förlust. Den vanliga oddsbonusen vid din första insättning hos Mobilebet kan bli så stor som upp till 2500 kronor. Inte alls illa för den som känner för att fortsätta spela mera. Till Mobilebet

Ny oddsbonus hos MyBet värd 2000 kr

Många gånger är det information om spelbolag som ligger lite under ytan som ger dig ett bra extraval. I det fallet kommer du att gilla MyBet som ger dig en helt ny oddsbonus hos MyBet av härliga proportioner. Här handlar det också om ett spelbolag som är på stark frammarsch efter att ha legat bakom de stora jättarna.

Du som vill följa med mot toppen, ta hem de stora vinsterna och vara den som vinner i alla lägen väljer Mybet. Det första du gör är att köpa biljetten genom din första insättning och tar del av en oddsbonus på 25% upp till 2000 kronor. Detta är mycket slantar i sportbonus att spela för! Till MyBet

Ny oddsbonus hos Mybet värd 2000 kr

Så får du din oddsbonus hos MyBet

Ja, som vanligt måste du klicka på länken och ta dig till spelsajten. Här ser du då direkt nya härliga MyBet i nytt utseende. Modernt och mäktigt som aldrig förr. Hur som helst skapar du här ett spelkonto. Du som använder Paypal när du gör din insättning kan även ta del av denna sportbonus. Denna bonus gäller för alla spelare i såväl mobiler som datorer.

Du gör sedan din insättning på det belopp du önskar. För att kvalificera dig för 25% i oddsbonus upp till 2000 kronor måste lägsta insättning vara 100 kronor. Omsättningskraven är mycket låga på bara 3 gånger din insättning och bonusbeloppet. Detta får du 30 dagar på dig att klara av. Läs mer om Mybet oddsbonus.

MyBet övertygar på alla plan

Som ny och modern spelsajt inom sportsbetting online så övertygar MyBet numera stora delar av spelvärlden. Detta med ny och modern design, härlig responsiv funktion samt en bra sportbonus. Helt enkelt blir MyBet en bookmaker på nätet att räkna med. Här finner du allt från betting online med fasta odds till skön och spännande livebetting som kan ge dig de snabba och smarta oddsspelen.

Till MyBet

Stor oddsbonus hos Oddsautomaten Sportsbook

Något som många spelare har missat när det gäller valet av spelbolag för sina oddsspel online, är Oddsautomaten som numera är en perfekt spelplats. För vissa spelbolag tar det lite längre tid att bli känd av spelarna. Precis så har det varit med Oddsautomaten, men nu har de vaknar med buller och bång. Gå direkt till Oddsautomaten

Naturligtvis gör du som spelar dina oddsspel hos Oddsautomaten valet av ett spelbolag med skattefria vinster. Detta underbyggs av en kraftig spellicens utfärdad på Malta. Detta är dock bara början på ditt äventyr bland bra odds och finfin sportbonus.

SStor oddsbonus hos Oddsautomaten Sportsbook

1200 kronor i oddsbonus till nya spelare

Du som väljer Oddsautomaten och är ny spelare på planen, kommer att få ett mycket bra bonuserbjudande. Detta består i att de dubblar din första insättning upp till 1200 kronor. I och med det visar sig detta spelbolag upp på spelmarknaden som en plats som ger sina spelare lite mera än andra.

Naturligtvis får du som registrerar ett spelkonto hos dem också ta del av 50 gratisspin, vilket gör att du kan testa deras casino på samma gång. Minsta insättning för att få din oddsbonus är 100 kronor. Bonusen plus din första insättning räknas till omsättningskravet. Detta krav ligger på att summan måste omsättas minst 7 gånger innan du kan göra ett uttag.

Detta händer hos Oddsautomaten

Då det gäller sportsbetting online så finner du här en perfekt sektion med vanliga spel på fasta odds. Du kommer också snabbt se att live betting är något som är riktigt bra, snabbt och utvecklat hos detta spelbolag. Är du sugen på casino så finner du även där de senaste spelen samt bra livecasino. Något som inte finns hos Oddsautomaten är livestreaming, men detta är egentligen inget som tar det verkliga pluset från denna spelplats. Har du inte redan upptäckt alla fördelar med detta spelbolag så är ett tips att kika in på deras hemsida!

Till Oddsautomaten