1000 kr extra med Betfair oddsbonus 2020

Betfair erbjuder sina nya kunder en av marknadens mer generösa välkomstbonusar på upp till hela 1000 kr. Bonusen är en matchningsbonus vilket innebär att när en ny spelare sätter in tusen kronor kommer Betfair att matcha insättningen till hundra procent med tusen kronor. Betfair oddsbonus 2020 har ett omsättningskrav på 8 gånger bonusbeloppet på spel med ett minsta odds på 1.70. Däremot gäller omsättningskravet endast bonuspengarna och inte den egna insättningen. När bonusen har aktiverats har spelaren 90 dagar att uppfylla kravet.

Kolla in oddsen hos Betfair

1000 kr extra med Betfair oddsbonus 2020

Ett populärt spelbolag

Betfar har vuxit med internationella framgångar till ett av världens större spelbolag för betting online. Spelare som älskar fotboll kommer att uppskatta det stora utbudet i spelbörsen, vanligt odds spel och Betfair Exchange. Spelbolaget kan dessutom skryta med att erbjuda sina kunder betydligt bättre odds än sina konkurrenter. Betfair har ett brett utbud av marknader och sporter men man fokuserar mycket på de högre ligorna. Hos Betfair kan man följa matcher och sportevent via livestream med live-betting och man har dessutom en utmärkt tjänst för liveresultat. Givetvis går det bra att betta på både mobilen och surfplattan. Betfair har en tilltalande och lättnavigerad hemsida som konstant uppdateras med nya erbjudanden och spel. Spelbolaget har svensk licens och bjuder sina spelare på en underhållande, säker och trygg spelsajt.

Enkelt med Betfair oddsbonus 2020

Det är enkelt att hämta välkomstbonusen genom att öppna ett konto med koden ZSKAC1. Sätt sedan in minst 100 kr att spela för och hämta bonusen på kampanjsidan. Observera att endast insättningar som gjorts med kort, PayPal eller Trustly gäller för bonuserbjudandet. För att kunna göra uttag måste omsättningskravet på åtta gånger ha uppfyllts inom 90 dagar. Ett råd är att läsa igenom de villkor och regler som gäller för välkomstbonusen innan man accepterar den för att undvika missförstånd.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis kan sägas att Betfairs oddssida är av högsta kvalitet där spelare får tillgång till ett brett urval av matcher och sporter. Här kan bettare dessutom skapa egna spel, använda funktionen för cashout för att ta ut sina vinster samt se matcher och sportevent live. Betfair erbjuder det bästa av det mesta till sina kunder vilket garanterar hög spelunderhållning och spännande spel på matcher med riktigt bra odds.
Till Betfair