Betsafe Oddsbonus

När det gäller spelplatsen Betsafe, så är detta definitivt en av de stora på nätet för de svenska spelarna. Här handlar det om ett komplett utbud av spel i alla former och Betsafe oddsbonus är dessutom bra. Detta betyder att du finner onlinepoker, nätcasino och virtuellt sport som naturligtvis kombineras med en perfekt plattform för alla som gillar att spela betting online. Nu är det ju som alla vet, just betting online som är det vi gillar. Gör även du detta så kommer denna recension av Betsafe som den rätta platsen för dina oddsspel bli mycket intressant. Till Betsafe

Betsafe oddsbonus

Naturligtvis ger Betsafe inte bara skattefria vinster med en Svensk spellicens. De ger också en fantastisk spelupplevelse med ett ägarskap av mäktiga Betsson AB. Betsafe började sin bana fristående och har efter det nått upp till nästan en halv miljon spelare med ett spelkonto.

Detta måste helt enkelt betyda kvalitet. Med namnet i åtanke så är det lätt att tro Betsafe ger dig ett säkrare sätt att spela. Detta är sant med tanke på att alla dina uppgifter skyddas, men i grund och botten vet du som spelare att det är dig det hänger på. Här får du massor av möjligheter till spel och olika kombinationer, samtidigt som det väntar en schysst oddsbonus för alla som vågar prova denna härliga spelplats för betting online.

Betsafe oddsbonus – Bra erbjudande för nya spelare

För dig som söker kvalitet kommer alltså Betsafe att leverera. Det hela börjar då med att kamma hem den sköna oddsbonus de erbjuder. Nu är det kanske inget speciellt med just en oddsbonus, utan det hela har att göra med hur den är uppbyggd. Du blir lite speciell som svensk spelare hos detta spelbolag, då denna oddsbonus enbart gäller för svenska spelare.

Hos Betsafe erbjuds alla nya spelare en oddsbonus som matchas 100% mot deras första insättning upp till maximala 500 kronor. För att kunna dra nytta av denna sportbonus måste du vara helt ny som spelare och tidigare inte utnyttjat någon av Betsafe oddsbonusar.

Sportbonus Betsafe – Omsättningskrav och villkor

Nu är det inte bara så att du får en skön oddsbonus hos Betsafe, utan som först nämndes handlar det helt och håller om hur denna levereras. Den ska naturligtvis vara inslagen i ett fodral som gör dig sugen att prova. Detta klarar Betsafe galant, och du får superbra omsättningskrav och villkor på denna oddsbonus. Här dra du naturligtvis nytta av din fulla bonus upp till maximala 500 kronor. Men du kan få bonus redan vid en insättning så låg som 100 kronor.

Din oddsbonus förfaller om du inte aktiverar den inom 30 dagar efter din registrering av spelkonto, och du måste klara omsättningskraven inom 60 dagar efter den aktiverats. När det kommer till de krav du har på dig för att verkligen kunna vinna något av din oddsbonus hos Betsafe, kommer dessa att vara mycket förmånliga. Bonusen måste du sedan omsätta i spel minst 8 gånger till ett lägsta odds av 1,5 gånger satsade pengar.

Detta kan du naturligtvis göra på flera spel, så du delar upp dina chanser till vinst. Hur som helst får du en mycket bra oddsbonus hos Betsafe, vilket gör detta spelbolag till ett bra val direkt från starten av din karriär som spelare.

Livebetting och livestreaming hos Betsafe

Efter som Betsafe ägs och drivs av ett av de största spelbolagen i världen, Betsson, så blir det självklart att du får precis allt du önskar dig. Då det handlar om livestreaming, så kommer detta att finnas på massor av olika sporter och sänds ut hela dagarna dygnet runt. Här handlar det om kvalitet och en service till spelarna som gör att de verkligen kan få den extra spänning och underhållning de söker.

För alla som gillar livebetting som ett alternativ till att spela på fasta odds, så kommer det att finnas i stor utsträckning. Denna sektion håller en mycket hög kvalitet och när du kombinerar spel på livebetting med livestreaming når du alltid den största spelglädjen hos Betsafe. Nya funktioner såsom Cash Out finns naturligtvis implementerade. Detta gör också det tillför massor till ditt spelande på betting online hos Betsafe.

Betta i mobilen hos Betsafe

Som du redan läst så går det helt utmärkt att spela betting online i mobilen hos Betsafe. Kanske blir att till och med lite bättre när du ser till alla de fina erbjudanden du får, och till den koncentration som Betsafe har på just sina spelare i mobilen. Här kommer du som önskar kunna ladda ned en modern och fullspäckad mobil app för din smartphone eller surfplatta.

Denna app finns för både iPhone och Androidmobiler och ger dig allt du behöver som spelare. Naturligtvis ser du perfekt livestreaming även i din mobil. För dig som inte vill ladda hem mobil appen, fungerar Betsafe bra i mobilen via deras responsiva spelsajt med inloggning direkt i webbläsaren.

Till Betsafe