NordicBet oddsbonus

NordicBet är också ett av de företagen som efter sin start blivit uppköpta av och ingår i Betsson AB. Hur som helst så kommer inte alls detta att vara någon nackdel alls för alla spelare. Varken för sportbonusar eller andra roliga saker och funktioner man vill ha en professionell spelplats för sportsbetting. Hos Nordicbet handlar det alltid om kvalitet och har alltid gjort det. Här syns detta i allt från din Nordicbet oddsbonus du får som välkomsterbjudande och alla de spel du hittar. Till NordicBet

Nordicbet oddsbonus

Du ser det också på att alla de funktioner du söker finns såsom livebetting och livestreaming. Detta brukar vara väldigt viktigt för många spelare. Hos Nordicbet kommer det också alltid att finnas erbjudanden och andra kampanjer i mängder. Så dina möjligheter till bonusar och andra gåvor kommer egentligen att bli oändliga vid valet av denna spelplats. Just nu får du också en dubbel välkomstbonus, som innehåller båda kontanter och spel. Helt enkelt så läser du mera nedan och får reda på vad det är som är så speciellt med denna gåva till alla nya spelare.

Nordicbet oddsbonus – Bra bonus med schyssta regler

För det första så kommer själva kontantbonusen hos Nordicbet inte vara speciellt annorlunda mot något av alla de andra spelbolagens erbjudanden. Här ska du dock inte bli besviken utan helt enkelt läsa vad som ingår mera och vilka regler och villkor du får. Gör du det kommer du genast att se fördelarna med att välja Nordicbet framför andra bettingsajter. Och du kommer genast få roligt med allt från mobilbetting till oddsspel via datorn i det trygga hemmet.

Kontantbonusen som du får som sportbonus kommer att vara 100 procent upp till 1000 kronor. Detta får du då helt gratis och kan sätta in så lite som 100 kronor för att utnyttja detta erbjudande. Dock kommer detta inte att vara nog för att utnyttja ditt andra erbjudande om ett riskfritt spel på hela 250 kronor. För att använda dig av detta erbjudande måste du naturligtvis ha 250 kronor på ditt spelkonto att spela för, och får vid förlust tillbaka pengarna helt utan krav på någon omsättning av denna gåva.

Omsättningskrav och villkor för Nordicbet bettingbonus

Det första vi ska kika på när det gäller regler och villkor för din oddsbonus hos Nordicbet är den del som består av kontanter. Här handlar det om en oddsbonus på allt från 100 upp till 1000 kronor. Det spelar inte alls någon roll hur hög denna bonus är utan reglerna för den är samma oavsett storlek. Bettingbonusen går att få en gång per hushåll och IP-adress och här måste bonussumman omsättas minst 6 gånger till ett lägsta odds av 1,80 gånger pengarna vid varje spel för att räknas till omsättningskraven.

När det gäller utnyttjandet av ditt riskfria spel på 250 kronor. Det enda kravet för detta är att det finns 250 kronor på ditt spelkonto att spela för och att detta inte spelas med bonuspengar. Här kan detta spel användas för alla sporter som finns att spela på. Vid förlust på ditt spel får du tillbaka dina pengar direkt utan några omsättningskrav på dessa. Om du skulle vinna så kommer omsättningskrav på nettovinsten att finnas. Detta kommer då att vara så lågt som 3 gånger till ett odds av 1,50 eller högre för att räknas. Helt enkelt ser du snabbt att du alltid är en vinnare hos Nordicbet, även när du förlorar.

Nordicbet – Andra kampanjer kommer löpande

Om det nu skulle vara så att du inte tycker att det räcker med 1000 kronor och ett riskfritt spel som oddsbonus. Eller om du helt enkelt inte bara gör ditt val av spelbolag för betting i mobilen eller datorn baserat på ett erbjudande. Ja då kommer du hela tiden att finna massor av olika kampanjer och sätt att vinna hos Nordicbet. Något som de lovar är att vara de som alltid ger dig de högsta vinsterna på Allsvenskan hela säsongen. Naturligtvis betyder att du garanteras de högsta oddsen på alla dina spel i denna serie. Annat som också pågår är SportsMania.

Detta är just nu något för alla de som spelar på poker, och där kan vinna olika typer av gratisspel på odds. Helt enkelt har de på Nordicbet också sett att de som spelar på en sak, kommer även att vara de som spelar på andra spel. Hur du än ser på det så kommer det alltid att finnas någon kampanj eller ett erbjudande för dig. Och med deras härliga sportbonus får ännu fler anledningar till att välja Nordicbet som din spelplats för oddsspel och betting.

Nordicbet ger dig livebetting och livestreaming

Om det inte är bettingbonus och en rad olika erbjudanden som drar och lockar. Är det inte höga odds och massor av olika sporter att spela på. I det fallet kan det bara vara en annan sak som har gjort dig till spelare på betting och detta är naturligtvis livebetting under matchernas gång, samtidigt som du kan se detta via livestreaming på samma plats du lägger dina spel. Naturligtvis kommer detta inte alls att saknas hos Nordicbet, utan här är det fullt ös från första till sista stund.

Nordicbet sänder som spelbolag livestreaming av massor av matcher och händelser i sportens värld varje dag. Och du har ett av Sveriges största utbud av livebetting som absolut också ger dig resultaten snabbt och säkert samt höga odds på dina spel.

Hos Nordicbet spelar du lika bra i mobilen

Vare sig det gäller att bli nya spelare och registrear ett spelkonto. Eller om det handlar om att dra nytta av ett erbjudande om sportbonus. Då kommer Nordicbet alltid att vara fullt fungerande i alla mobiler och surfplattor där det finns en webbläsare som har alla de verktyg som krävs för att visa sidan. Hos Nordicbet spelar du nästan bättre i mobilen och om du gillar att vara den som använder dig av mobilapp, så finner du Nordicbet Appen att ladda hem för en skönare spelkänsla i mobilen för alla som spelar på betting och oddsspel.

Till NordicBet