Speltips på Allsvenskan 2024 – Vinnare och Odds

Vi har ett speltips på Allsvenskan 2024 där vi tippar vinnare och vi listar en del intressanta odds. Vi har även bra tips på hur man ska tänka när man bettar på topplagen i Allsvenskan.

Speltips på Allsvenskan 2024 - Vinnare och Odds

Speltips på Allsvenskan 2024

Om vi tittar lite närmare på favoriterna så har vi en hel del bra information från förra säsongen att ta del av som kan ge oss bra speltips 1X2.

Malmö FF – Är favoriter att vinna i år igen. Förra säsongen vann de med minsta möjliga marginal i en stökig final mot Elfsborg. Hemma är Malmö extremt svårslagna och förlorade endast en match på hemmaplan. På 15 matcher blev det 11 Segrar 3 Kryss och endast en förlust. Den förlusten kom oväntat mot Mjällby. Kryssen spelades mot Häcken, Djurgården och ett då formstarkt IFK Göteborg. Vi anser att Malmö hemma kan vara intressanta spel under hela säsongen 2024. I Toppmatchenarna kan 1X vara ett bra alternativ. Det kan vara ett av bästa spelen under hela 2024!

Elfsborg – Är andrahandsfavoriter och hade precis som Malmö totalt 20 segrar 6 kryss och endast 4 förluster i den allsvenska tabellen. Vi tror på liknande statistik i år och då kommer Elfsborg att vinna ca 2/3 av alla matcher och det är något man som bettare kan använda till sin fördel. Speciellt intressant var att Elfsborg hade en lång svit med raka segrar, man kan förutse det igen så kan man få riktigt bra totalodds. Frågan är om inte Elfsborg totalt sett var det bästa laget i Allsvenskan 2023 och borde vunnit. Detta gör att vi tror på dem som vinnare av Allsvenskan 2024 och dessutom så är oddset mer intressant än Malmös vinnarodds! Det kan du spela på med Tipwins oddsbonus.

Häcken – Här är det tredje laget som har en bra chans till Allsvenskt guld 2024. Och det är framförallt hemma som Häcken är en riktigt tuff motståndare. På 15 matcher blev det 14 segrar och det kanske är det mest intressanta av allt om man bettar. Att betta på Häcken hemma skulle innebära att man satte 14 av 15 spel förra säsongen. Men man kan även tjäna pengar på det motsatta att Häcken inte är så bra på bortaplan. Endast 4 segrar på bortaplan är en väldigt svag insats av ett lag som slutade trea i tabellen och länge var med och fightades om guldet.

Speltips på Malmö, Elfsborg och Häcken 2024

Malmö vinner det mesta på hemmaplan i Allsvenskan 2024. Betta 1 i vanliga matcher och 1X i toppmatcherna. Det är det bästa spelet om man tittar på statistiken.

Elfsborg kommer utmana även under 2024 och här får man ofta lite högre odds än när Malmö spelar och kanske det bästa laget att spela på som vinnare 2024.

Häcken vinner på hemmaplan och tappar många poäng på bortaplan. Så kommer det se ut även 2024.

Oddsbonusar på Allsvenskan finns på Betsmart.se