Unibet oddsbonus

Det är inget nytt att Unibet alltid varit ett spelbolag som legat långt framme när det gäller att erbjuda kvalitativa och spännande sportsbetting. Detta i kombination med fina erbjudanden om oddsbonus till alla nya spelare. Vad som är nytt just nu är att utvecklingen går framåt och att du helt plötsligt får olika valmöjligheter. Detta gäller bonusar på ett flertal spelplatser på nätet. Naturligtvis har Unibet oddsbonus inte varit sämre och smällt upp ett dukat bord för alla nya spelare med ett val mellan två olika sportbonusar att välja mellan! Till Unibet

Unibet oddsbonus

Nu kanske du tycker att detta är helt oväsentligt, men det är det absolut inte då det kommer att finnas olika möjligheter att lösa dessa och att regler och villkor skiftar. Detta gör att en av dessa bonusar passar bättre för de som spelar lite mera och större, medan den andra kommer att vara den som lämpar sig till alla de som bara spelar sportsbetting och oddsspel för att ha roligt en liten stund.

Unibet oddsbonus – Bra och stor bonus för alla nya spelare

När du är den som väljer Unibet att bli din nya spelplats för betting och oddsspel gör du just nu ett mycket smart och bra val. Här blir du nämligen erbjuden att välja mellan två olika sportbonusar.

Den första är den som riktar sig till lite försiktigare spelare som inte vill satsa så mycket. För de spelare som vill ha en stor sportbonus för de slantar de sätter in. Med valet av denna får du 500 procent i bonus upp till 500 kronor. Detta betyder rätt och slätt en insättning på 100 kronor ger dig 600 att spela för. Inte alls illa för en blyg insättning på bara 100 kronor.

Den andra oddsbonusen är för de som gärna satsar lite mera och har större kunskaper i att spela sportsbetting. Här blir du erbjuden 100% bonus upp till 2000 kr. Detta betyder att du som sätter in 2000 kronor alltså kommer att ha 4000 kronor att spela för. Inte ens här handlar det om någon stor insättning, men vissa spelare är försiktigare än andra. Är det också så att du väljer en oddsbonus för att prova Unibet, så kan det vara ett bra val med den som du inte satsar så mycket av dina egna pengar på. Du får garanterat en bra spelplats och märker snabbt att det inte bara är din bettingbonus som gör allt.

Omsättningskrav och villkor för Unibet oddsbonus

Du som har gjort valet av den mindre bonusen med den höga procenten på hela 500 procent i oddsbonus kommer att få lite högre omsättningskrav än den som väljer det andra alternativet. Här får du dock mycket bra omsättningskrav med 60 dagar på dig och enbart krav på 6 gånger ditt bonusbelopp, för att få bonusen omvandlad till riktiga pengar du kan ta ut. Vilken sportbonus du än gör valet av hos Unibet så kommer du aldrig att betala för mycket av dina egna pengar samtidigt som du alltid får bra villkor och regler.

När du har gjort valet av den lite större oddsbonusen på upp till 2000 kronor, kommer det att vara andra krav gällande omsättning av denna bonussumma. På denna bettingbonus är omsättningskraven lägre och ligger på 6 gånger det bonusbelopp du fått. Du kommer fortfarande att ha 60 dagar på dig att lösa kraven för att få din bonus som riktiga pengar på ditt spelkonto. Du som kan betting och lägger vinnande oddsspel kommer alltså att ha stora chanser att lösa din sportbonus som ny spelare hos Unibet.

Unibet – Mera än bara bettingbonusar

Nu är det så att ingen spelsajt inom sportsbook och betting på nätet och oddsspel i mobilen klarar sig med bara erbjudanden om bonusar och kampanjer. Det första som måste till är att allt fungerar som det ska på alla platser och att alla kan förstå hur allt fungerar. Detta är något som Unibet arbetat mycket på. Och har idag en av de enklaste spelsajterna och den bästa supporten när hjälp behövs. Något annat du alltid finner i högsta kvalitet hos Unibet är livebetting som blivit mycket populärt. Du som spelar på livebetting vill ha bra odds och snabba resultat vilket du också får. Detta i kombination med att du också kan se många av de matcher som spelas via perfekt livestreaming hos Unibet.

Spela mobilbetting live hos Unibet

Om du är en spelare som föredrar att betta i mobilen på de matcher du tycker är intressanta, så kommer detta aldrig att vara något som blir ett problem som spelare hos Unibet. Här kommer allt att fungera perfekt i mobilen eller surfplattan. Detta gäller allt från ditt erbjudande om sportbonus till allt som rör betting och dina oddsspel. När du vill spela livebetting kommer mobilen också att vara ett mycket bra redskap. Där du också alltid kommer att kunna se livestreaming lika bra som du kan göra hemma vid datorn. Helt enkelt finns det inga anledningar att inte välja Unibet som spelplats för odds och betting.

Till Unibet